#VieMedBHK – Bli med å være vår nye hovedsponsor

Vi gjentar fjorårets suksess og kjører i gang med kampanjen #VieMedBHK. I år har vi som målsetting å få inn 300 bidrag, og når vi målet vil #VieMedBHK bli vår nye hovedsponsor! 

Kampanjen kjøres helt fram til BHK – Sandnes den 20. desember. Da avslutter vi med å gi alle håndballelskere i julegave å komme gratis inn på kamp hvor alle bidragsytere i #VieMedBHK skal hylles!

Vi har som kjent trang økonomi i klubben, og sliter med å holde hodet over vann. Vi er ensomme som Eliteserieklubb her oppe i nord, og vi elsker å representere Nord-Norge, Bodø og fremme nordnorsk råskap til resten av landet. Dessverre er det noen utfordringer med å være alene her oppe, blant annet i form av skyhøye reiseutgifter. Likevel – laget fra Bodø, som har «lokaloppgjør» mot trondheimslaget Kolstad, er én kamp unna ny cupfinale. Vi er vanvittig stolte over å kunne vise morgendagens håndballstjerner fra nord at det går an. Man må ikke flytte sørover, mulighetene ligger også her.

I år går vi bredere ut, og ser til hele landsdelen. Vi elsker å være det nordnorske bidraget på toppnivå i verdens beste håndballnasjon. Hjelp oss å fremme nordnorsk råskap!

En andel i #VieMedBHK koster 3.000 kroner og man kan selvfølgelig kjøpe så mange andeler man vil. I tiden fram til mot kampen den 20. desember vil alle som bidrar få besøk av en representant fra BHK, og promotering i våre kanaler. Vi oppfordrer også selvsagt alle fantastiske bidragsytere å utfordre andre bedrifter til å gi sitt bidrag.

 

Kjempe og stå på, SAMMEN e vi BHK!

 

Ønsker du å bli med i kampanjen #VieMedBHK, eller har du tips til noen vi burde kontakte?

ikke nøl med å kontakte oss!

Lise Lotte Henriksen: tlf 906 40 924 eller email lise@bhk.no

Vera Arntsen på: 975 67 938 eller email va@bhk.no

 

Bidrag kan også vippses til #46696, husk å skriv hvem som kjøper andelen slik at vi kan ta kontakt.

I skrivende stund har disse gitt sitt bidrag:

Joker Vestbyen

Guldvik AS

Nye OP Fure

Rema 1000

NOBL

Elektro

iTet

Løvold

Rignes

Peppes

Nordlandsprosjekt

Poweroffice

Østbø

Ezperansa Frisør

Avisa Nordland

Orient Holding AS

Personalhuset

Røst Sjømat

Bodø Spektrum

Arnulf Bendixen Invest AS