Foto: Drammen Håndballklubb

Kristian Kjelling: – Vi er sultne på revansje

Kristian Kjelling og hans Drammen HK åpnet sesongen med sterk seier 31 – 24 over Fyllingen. Onsdag venter Bodøhallen.

– Bortekamp i Bodø er alltid litt spesielt. Det er jo den desidert lengste turen vår, og vi har veldig lyst på revansje etter forrige gang vi var på besøk, sier Kjelling.

Sist Drammen HK var i Bodø Spektrum sto det 24 – 23 til BHK da det i sluttsekundene ble dømt syvmeter til Drammen. Alexander Lein Martinsen reddet da to poeng til vill jubel fra publikum.

– Det var fine rammer rundt den kampen, det var bra trøkk på alle måter. Bortsett fra for oss som ikke fikk poeng, da, sier Kjelling og ler.

Skal kline til

Foran onsdagens kamp er han ikke nevneverdig bekymret.

– Vi har et spennende lag, og det er god stemning i laget. Vi har hatt gode resultater i treningskampene, og har trua på oss selv og egne ferdigheter. Vi kommer for å kline til og ta de to poengene.

Skryter av BHK

– Det er klart at man i starten på en sesong ikke er helt sikker på hvor lagene står, og jeg har ikke sett så mange kamper av BHK enda. Men jeg så kampen på søndag, og Bodø er solide og har mange gode spillere. Den nye midtbacken (Djordje Djekic) og målvakten (Simon Sejr) er gode. Og så er det gøy å se at for eksempel Bielenberg og Rønningen har blitt et år eldre. Det er en spennende utvikling, sier Kjelling.

– Hvordan er det å møte Børge Lund i en sånn setting?

–  Det er alltid hyggelig å møte Børge både på og utenfor banen. Også litt spesielt selvfølgelig. Vi har en god tone, og det er sånn at Børge og jeg alltid har snakket mye håndball sammen, og så har vi jo også spilt sammen. Så får vi se nå på onsdag om en av oss har kommet på noe helt nytt, avslutter han.