Fire spillere har re-signert med BHK

Endre Langås, Henrik Bielenberg og Vetle Rønningen blir i BHK i to år til, mens Erlend Sund har signert for tre.

– Jeg blir far om en måneds tid så det er greit å vite litt om hva fremtiden bringer. Og så trives jeg jo veldig godt i både byen og klubben, så det var ikke akkurat noe vanskelig valg, sier kaptein Endre Langås.

 

Et vanskelig valg var det heller ikke for Henrik Bielenberg og Erlend Sund.
– Jeg har trivdes veldig godt her, og bestemte meg tidlig for at jeg har lyst til å fortsette. Jeg ser ikke for meg at jeg skulle ha lyst til å spille for en annen klubb, sier Bielenberg.

– Det er en bra klubb, en bra trener og et bra publikum. Jeg ser heller ikke for meg å spille i en annen klubb i Norge, sier Sund.

 

Også Vetle Rønningen skryter av klubben.
– Det er en fin gjeng å være med både på og utenfor banen. Jeg føler også at dette er en bra utviklingsarena for meg, sier han.

 

Trener Børge Lund er kjempefornøyd med signeringene.
– Det er viktig med kontinuitet for samhandlinga vår. At disse fire allerede har signert ny kontrakt er en honnør til jobben klubben gjør. Jeg tror ikke det er så mange lag i Norge som har spillere som signerer nye kontrakter så tidlig, sier han.