Her er Bodø Håndballklubbs nye Markeds- og arrangementsansvarlig

I går signerte Bodø Håndballklubb en ny medspiller, nemlig ny markeds og arrangementsansvarlig. Lise Lotte Henriksen er en ung, engasjert og dyktig medspiller, som brenner for håndball og for markedsarbeid. Hun er utdannet journalist og kommer fra selveste Røst.

Hun skal overta jobben etter Bjørn Heitman som har jobbet for Bodø Håndballklubb i 7 år.

«Det er en stor jobb med mange oppgaver jeg nå skal inn i, og det gjør jeg med stor ærbødighet. Motivasjonen min bunner i dyp kjærlighet og respekt for sporten og for Bodø Håndballklubb. Det er som sagt en stor jobb, og jeg burde kanskje være mer nervøs og redd, men mest av alt bare gleder jeg meg til å komme i gang.» sier Lilo

Hvorfor ønsker du å jobbe for Bodø Håndballklubb Lise Lotte?

«- Jeg er veldig glad i det nordnorske, og BHK er det eneste laget i nord på toppnivå. Det synes jeg er råkult. Det er også en stor, inspirerende og veldig bra gjeng som står bak klubben og det den er i dag. Styret, samarbeidspartnere, sponsorer, lagene og ikke minst alle frivillige, som stiller opp for at det skal være mulig å ha et lag på dette nivået. Jeg gleder meg til å få møtt hver eneste én, lære av dem og samarbeide i mange, mange år til for å fortsette å være et av Norges aller beste klubblag.»

Lise Lotte vil bli litt «kastet i det» rett før seriestart – men vi vet hun blir å gjøre en fabelaktig jobb. Velkommen til BHK-familien.

 

Kjempe og stå på, SAMMEN er vi BHK