BHK-veteraner bidrar for A-laget

Vi har for tiden mange skader på strek-posisjon. Jonas Kristoffersen er ute med Jumpers knee i opptreningsfasen. Sigve Mikalsen er også i en opptreningsfase med forskjellige belastningsskader. I tillegg ble vår strek nr to, Sverre Bjørbækk, ute resten av sesongen med korsbåndsskade. Det gjør at Endre Langås får alt for mye belastning, noe som ikke er optimalt.

Derfor har vi hentet inn to veteraner til å bidra på treninger. Aleksander Mevatne har hentet ned håndballs-koene fra hyllen og har funnet fram gamle kunster. Øyvind Oskarsen fikk aldri lagt skoene på hyllen før vi fikk behov også for han på trening. De to skal dele på oppgaven med å trene med A-laget framover.

Aleksander Mevatne sier dette om å ha comeback:

«Jeg ønsker å stille opp for BHK når de trenger hjelp for å kunne stille best mulig forberedt til årets sesong. BHK har et svært ungt og spennende lag i år med mange nye spillere. Det er derfor viktig å få maksimalt ut av de siste ukene før seriestart og jeg håper å kunne bidra til dette.»

Øyvind Oskarsen sier følgende:

«Jeg stiller gjerne opp for klubben når ulykken inntraff. Jeg kjenner spillerne og spillet godt, og trives i gruppa. Så var ikke vanskelig å be når forespørselen kom.»

«Jeg er veldig takknemlig for at 2 av våre tidligere spiller ønsker å hjelpe til i situasjonen vi befinner oss i» sier vår hovedtrener Børge Lund. «Jeg tar det som et tegn på at våre verdier Samhold, Stolthet og ikke minst Lojalitet har vært, og er viktige i arbeidet vårt når spillere som Aleksander og Øyvind stiller opp for oss. Når det er sagt vil ikke dette være en langvarig løsning.»

Klubben er evig takknemlig til disse to «veteranene». Samtidig er det en utfordring å finne en mer permanent løsning som faller innenfor rammene vi har satt for neste sesong. Vi skal jobbe for en god løsning.

Kjempe og stå på, sammen er vi BHK