Bodø Håndballklubb signerer Djordje Djekic fra Serbia

Bodø Håndballklubb er stolte over å ha signert Djordje Djekic fra den serbiske toppklubben Spartak Subotica i dag. Den 23- år gamle midt-backen, med u-landslagskamper for Serbia, får en viktig rolle i Børge Lunds mannskap. Han har signert en kontrakt som strekker seg over 3 år.

– Jeg er beæret over å komme til Bodø og spille for den legendariske Børge Lund. Jeg er en spiller som vi gi 100 % for laget og ser frem til å bli bedre kjent med guttene på laget, sier Djorde Djekic.

Bodøtrener Børge Lund er veldig fornøyd:

– Dette er en veldig sterk signering for BHK. Vi har jobbet hardt for å få en så god spiller til laget på et så sent tidspunkt og nå er alle brikkene på plass, sier Børge Lund. – Dette er en type spiller som vil gi oss en ny dimensjon, og jeg mener at Djordje er en type spiller som vi ikke har sett i Bodø før. Bodø-publikummet kan glede seg, avslutter Børge Lund.

Vi ønsker Djordje velkommen til BHK-familien.

“Kjempe og stå på, sammen er vi BHK!”