Vi i Bodø Håndballklubb søker flere frivillige!

Vi i Bodø Håndballklubb søker flere frivillige

 

  • Har du en journalistspire i magen og er glad i håndball? Vi gir ut 4 aviser i året, samt ønsker å få ut flere nyheter og intervjuer rundt vårt A-lag, Ungdomsavdelingen og våre samarbeidspartnere/sponsorer. Disse ønsker vi å dele på vår hjemmeside og på sosiale medier, for å skape blest og engasjement rundt kamper og arrangement.  Vi søker etter engasjerte og dyktige bidragsytere som kan lage sakene for og med oss, samt hjelpe oss å få et bedre avis-produkt. Vi ønsker personer som er god på sosiale medier og har lyst til å løfte våre arenaer. Vi har over 6000 følgere på Facebook, 1800 følgere på Instagram og over 800 følgere på snapchat – vi ønsker selvfølgelig å utvide vår plattform, samt gi de som følger oss gode historier.

 

  • Har du lyst til å produsere våre sendinger for handballtv.com? Vi sender alle våre kamper direkte fra spektrum ut til folket. Dette er et gratis-produkt, som vi er veldig stolt av. Vi trenger produsenter som kan være med på våre hjemmekamper og kjøre produksjonen av disse. Dugnadstiden er på ettermiddagen/kvelden, i hovedsak på onsdager.

 

  • Har du lyst til å bidra rundt våre arrangementer? Vi trenger flere håndball-entusiaster i vårt dugnads-team. Vi er en fin gjeng som møtes til lunsj kampdag og rigger hallen til kamp. Deretter møtes vi til kamp hvor vi har forskjellige oppgaver som billettsalg, vakthold, salg av utstyr mm. Dette er en veldig sosial arena, og vi har det utrolig fint i lag. Kampene er i hovedsak på onsdager, men også noen søndager. Vi trenger både folk på dagtid, ettermiddagstid samt hele dagen om du kan det.

 

  • Har du lyst til å prøve deg som trenerassistent? Vår trener Sebastian (Trener A- rekrutt, 2. div og 01-02 gutter), trenger en assistent som kan bidra inntil to-tre ganger i uken på kveldstid.

 

Er dette noe for deg? Send en mail til va@bhk.no med litt info og hva du har lyst til å bidra med.