Forlenger påmeldingen for håndballskole!

Vi forlenger påmeldingsfristen for årets håndballskole!

«Vi ser at det har vært en stor økning i antall påmeldte de siste dagene, og vi ønsker derfor å gi de som ikke har rekkt å melde seg på, en mulighet for å gjøre detVi skulle gjerne ønske at det var litt flere i alderen 6-9 år som melder seg på, vi har enda mange plasser i denne klasse» sier Sebastian Steffens som er ansvarlig for årets håndballskole.

Pr. i dag 02.08.17 er det påmeldt 99 barn totalt over de 5 dager som håndballskolen går over.

Med i pakken får deltakerne: ball, drikkeflaske, bag, t-skjorte, lunsj, frukt og masse av morsomme opplevelser.

«Nå forlenger vi påmeldingsfristen til 10. august slik at de som ikke har fått meldt seg på, kan melde seg på. Det er og mulig at noen nettopp er kommet hjem fra ferien og ikke har fått med seg at vi har håndballskole» sier Steffens

Vi har i år satt et maksimum på 125 deltakere, det vil si at her 12 dager før det går løs, er det bare 26 plasser igjen!

Påmelding her