STORTALENT HAR SIGNERT FOR BHK

Daniel Jakobsen har signert kontrakt med Bodø Håndballklubb.

Daniel er en av Nord-Norges største talenter, og har utmerket seg både i Bravo og på 00 Landslaget. Han er en ung spiller med høye ambisjoner, som har kvaliteter vi i BHK gleder oss til å få i klubben. Det er viktig for oss som klubb å satse på nordnorske spillere, og med å signere Daniel viser vi at vi fortsatt skal utvikle og videreføre jobben med å skape gode håndballspillere i fra egen region. Daniel er en attraktiv spiller også utenfor regionen, og vi er veldig glad for at han satser mot toppen i Bodø. Vi ønsker Daniel velkommen til Bodø i slutten av Juli.

Børge om Daniel:

“Daniel er kanskje en av de mest spennende spillerne i sin årgang nasjonalt sett. Jeg er veldig glad for at Daniel med sin familie valgte Bodø Håndballklubb for å fortsette sin utvikling. Målet er på sikt at Daniel blir en toveis spiller i en startoppstilling for BHK. Hvor lang tid det vil ta blir spennende å ta del i!

Daniel om å flytte til Bodø:

“Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Bodø Håndballklubb. Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og ser frem til nye sportslige utfordringer. Jeg ønsker å utvikle meg som håndballspiller og spille på et høyt nivå. Dette tror jeg Bodø Håndballklubb kan bidra med.”
Tobben Evjen om signeringen:

“Bodø HK er en klubb for som vil gi tilbud til gutter i hele Region Nord.

Daniel er et av Nord Norges største talenter – veldig glad for at han valgte Bodø.

Har enormt utviklingspotensiale, og jeg mener han kan nå like langt som Stig Tore Moen Nilsen som ble svensk sluttspillmester i går.