VETLE ECK AGA BLIR PROFF I SVERIGE!!

I dag har Bodø Håndballklubb avsluttet kontrakten til vår eminente kaptein Vetle Eck Aga slik at han kan signere for den svenske topp-klubben Sävehof.
Vetle har en drøm om å spille i utlandet, og når den drømmen kan realiseres så ønsker vi i Bodø Håndballklubb også det.

Vi skal utvikle unge spillere til å nå sine drømmer på håndballbanen, og hver gang noen av våre egne spillere får proff-drømmen oppfylt så viser det at vi gjør mye riktig.

Vetle valgte å bli i Bodø selv om han hadde gode tilbud fra andre norske topp-klubber, hans lojalitet overfor BHK og Bodø har vært stor.

Vi skal med stolthet følge Vetles håndballkarriere som proff, og så vil alltid døren stå åpen i Bodø ved en annen anledning.

Klubben jobber iherdig med å finne Vetles erstatter slik at vi kan opprettholde våre sportslige mål om å ligge i toppen i norsk håndball.

Børge om overgangen:
«Det har vært en glede å jobbe sammen med Vetle over de 4 siste sesongene. En som virkelig er og viser hva Samhold, Stolthet og Lojalitet betyr for oss.
Det å hjelpe unge sultne gutter til å nå drømmene sine, er vår plikt som klubb. Også når disse drømmene innebærer å forlate oss en dag.
Selv om jeg selvfølgelig ønsket å beholde han med videre, er jeg også
like glad på hans vegne. Når han nå først tar steget ut kan vi ikke annet å ønske han all hell og lykke på veien, samt håpe den samme veien blir lang og innholdsrik.
Hvem vet, kanskje kommer han tilbake som spillende trener en dag.»

Vetle om overgangen: BHK er og kommer for alltid til å være min klubb! Det er med både vemodighet og glede jeg nå skal forlate klubben som har hjulpet meg til å bli den spilleren og personen som jeg er i dag.
Har alltid hatt en drøm om å få spille i utlandet og i Sävehof og Gøteborg får jeg nå muligheten til dette.
Jeg har alltid hatt store ambisjoner for meg selv som spiller og BHK har lagt alt til rette for at jeg skal få dette til.

Denne gang føltes det rett å gripe muligheten da jeg har hatt mine plager og skader opp i gjennom årene som har hindret meg.
Det er mange som skal takkes og navn som Børge Lund, Geir Daniel Larsen, Jesper Svensson, Bjørn Asphaug, Tobben Evjen, Tor-Arne Aga, Stein Rodahl, Øystein Bjørbæk er bare noen av de som har bidratt på veien.
Selvfølgelig er det også mange spillere som jeg har hatt fantastiske stunder med!

Jeg gleder meg nå enormt til å starte opp i Sävehof og vil gjøre alt for å bli så god som jeg overhodet kan bli! Allikevel vil jeg til slutt si at det definitivt ikke er siste gang jeg har spilt med BHK-drakta på, og jeg vil følge med fra nabolandet på det guttene får til framover.

Kjempe og stå på, sammen e vi BHK!
Vetle Eck Aga»