Alf Mangor Johannessen ny styreleder i Norsk Topphåndball

Alf Mangor Johannessen har i lang tid vært aktiv innenfor håndballen, og på årsmøtet til Norsk Topphåndball, ble han stemt frem som ny styreleder.

-Jeg ønsker å takke alle de involverte for tilliten, og jeg skal forsikre de om at jeg skal jobbe hardt for å være med å utvikle Norsk Topphåndball, sier han.

 

Erfaring
Johannessen har allerede mange år på baken innenfor håndballen, og det er en leder med mye erfaring som tar over.

– Jeg har gjennom flere år vært styremedlem og styreleder i Bodø HK, og etter at jeg gikk av der har jeg vært styremedlem i Norsk Topphåndball, og nå er jeg stemt inn som leder. Det er hyggelig å få tillit og dette er noe jeg ser frem til, sier han.

Han føler seg sikker på at han sammen med det nye styret, NTH`s  administrasjonen og de norske toppklubbene på både dame og herresiden, vil  gjøre vårt beste for å  oppnå resultater i fremtiden.

-Vi skal fortsette å stå på, være sammen og utvikle samarbeidet med forbundet med det formål at de norske klubbenes rammebetingelser styrkes over tid. Vi har en god administrasjon, og klubbene har mange flinke folk både administrativt og sportslig.

 

Verdens beste
Som en av de desidert beste håndballnasjoner i verden er det naturlig at det forventes mye av den nye styrelederen i Norsk Topphåndball, og klubbene i den øverste ligaen.

– Det er klart dette forplikter. Nå er det jeg som har det øverste ansvaret, men jeg er sikker på at alle involverte vil bidra med å gjøre den norske topphåndballen enda bedre og mere attraktiv.

Og allerede har han satt seg noen klare mål han vil jobbe med.

– Jeg ønsker å være med på å øke både synligheten, og attraktiviteten slik at vi får flere fulle haller framover. Vi må bidra til at klubbene klarer sine økonomiske mål og styrker sin egenkapital fremover. Rett og slett god klubbdrift med begge hendene på rattet over tid. Videre er det viktig at de Norske toppklubbene klare å jobbe godt sammen, og lære av hverandre, slik at vi fortsetter å være attraktive for våre samarbeidspartnere og sponsorer. Sammen skal vi opp og frem, avslutter den nye styrelederen.

 

Styret Norsk Topphåndball 2017/2018:

Styreleder: Alf Mangor Johannsessen, Bodø HK
Nestleder: Marit Skretteberg, Larvik HK
Styremedlem: Astri Smedsrud, ØIF Arendal
Styremedlem: Bjørnar Allgot, Oppsal IF
Styremedlem: Emil Tungehaug, Vipers Kristiansand
Styremedlem: Nils Kristian Myhre, Elverum

(NTH/ Per-Atle Karlsen, journalist Avisa Nordland )