Velte Eck Aga har signert ny kontrakt med BHK!

Bodø Håndballklubb slapp i dag nyheten om at vår fantastiske kaptein Vetle Eck Aga har signert ny kontrakt med klubben. Nyheten ble sendt direkte på klubbens Snapchat  (bodo-hk).

 

Vetle er en utrolig ettertraktet spiller i Norge og vi er heldige som har fått beholde han en sesong til i klubben.  I tillegg til å være Bodø-gutt, er Vetle en type som er helt utrolig bra å ha i laget. I tillegg til å være en knakende trivelig fyr som bidrar sterkt inn i BHK-miljøet, er han en av Norges mest talentfulle spillere og har virkelig bidratt til at Bodø har tatt en posisjon i toppen av norsk herrehåndball.

 

“Vetle er en av de viktigste grunnsteinene i laget vårt. Dette er en veldig god signering, og en god nyhet for håndball-Bodø. Det er også et sterkt signal på at vi også til neste år skal være i stand til å kjempe mot de beste” Sier hovedtrener Børge lund.

 

I kveld kl 1945 møter vi ØIF Arendal i Bodø spektrum i sluttspillets semifinalekamp nr to. Vi håper så mange som mulig kommer for å støtte opp om Vetle og resten av laget i kan kamp vi må vinne for å holde drømmen om finalespill levende.