KLART FOR KVARTFINALE I SLUTTSPILLET!!!

BHK reiser til Oslo onsdag for å møte Bækkelaget i første kamp i sluttspillet som spilles best av 3.  Returkampen spilles i Bodø Spektrum 5 April kl 18.00. Skulle det bli en tredje kamp, spilles den helgen 8-9. april.

Elverum Håndball Herrer kunne velge mellom Drammen Håndballklubb og Kolstad Håndball som motstander. Valget ble førstnevnte: Drammen Håndballklubb..

Trener i Elverum, Michael Appelgren, sier følgende om valget: «Vi hadde en demokratisk omrøsting der spelarne fick røsta, det var veldig jevnt men Drammen fick några flere røster. Det blir en tuff uppgift, men vi har lengtat lenge på entligen komme igång med sluspelet»

Etter at Elverum Håndball Herrer hadde valgt var det klart for Bækkelagets Sportsklub å velge motstander. De kunne velge mellom Kolstad og Bodø Håndballklubb. Jan «Proppen» Karlsen og BSK valgte da Bodø Håndballklubb.

Siste klubb som kunne velge motstander var Haslum HK. Da var Kolstad Håndball og FyllingenBergen Håndball alternativene. Tom-Eirik Skarpsno, trener i Haslum HK, valgte Kolstad Håndball og uttalte «Uansett hvem vi møter blir det tøft. Kolstad er som de andre gode. Det ble litt bingo hvem vi ville velge, så spillergruppen og trenerne ble enige om at vi tok Kolstad.»

Da blir det FyllingenBergen som blir motstander til ØIF Arendal

 

1/4 finaler 29.mars blir da:

Elverum – Drammen

Bækkelaget – Bodø

Haslum – Kolstad

ØIF Arendal -FyllingenBergen

 

Slik spilles Sluttspill GRUNDIGligaen Menn
I alle rundene spilles det best av 3 kamper. Best plasserte lag fra GRUNDIGligaen har hjemmekamp i kamp 1 og eventuelt kamp 3. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper. Dersom det etter opprinnelig spilletid står uavgjort spilles ekstraomganger og eventuelt 7m-kast etter bestemmelsene etter bestemmelsene i § 10 i Kamp og konkurransereglementet.

Andre 1/4 finale spilles 5.april, og evt. en tredje kamp spilles helgen 8-9.april