UNGGUTTA GREP SJANSEN

BHK vant 30–24 mot allerede nedrykksklare St. Hallvard. Seieren var det aldri noen tvil om, men hyggelig var det både for publikum å BHK å få se Håvard Benjaminsen, Morten Forøy og Gustav Halvorsen i aksjon for første gang på hjemmebane i Bodøhallen.

Håvard Benjaminsen fikk mange minutter på banen i dag og leverte varene med 3 mål fra sin kant posisjon. Morten Forøy kom utpå i sluttminuttene, men han også noterte seg på scoringslista med ett flott stegskudd.

Kampfakta:

BHK-St. Hallvard 30–24 (14–11)

BHKs lag: Joachim Christensen, Alexander Lein Marthinsen – Endre Langaas 7, Gustav Halvorsen, Håvard Benjaminsen 3, Alexander Westby 3, Øyvind Oskarsen, Morten Forøy 1, Preben Egeli 1, Erlend Sund 3, Henrik Bielenberg 3, Binai Aziz 5, Vetle Rønningen 4

Toppscorer St. Hallvard: Kim Skaug 5

Utvisninger BHK: 4×2 min, St. Hallvard 3×2 min

Dommere: Vidar Larsen og Kim Hette

Tilskuere: 494


Etter kampen fikk gutta servert lapskaus