SEIER MOT FALK HORTEN!!

Seier!!

Det ble spenning til siste slutt da BHK tok i mot nedrykkstruede Falk Horten til nest siste seriekamp i Bodø Spektrum. Begge lags keepere spilte veldig godt og gjorde definitivt sitt til at det periodevis ble et målfattig oppgjør.

BHK-keeper Joachim Christensen hadde en redningsprosent på nesten femti etter førsteomgang, og fortsatte storspillet også i andreomgang. I sluttminuttene vartet dansken opp med en av flere strafferedninger, som definitivt bidro til at BHK til slutt kunne dra i land en fortjent 26-23-seier.

Før kampen fikk BHK publikummet en glad nyhet, da BHK sendte nesten direkte fra Garderoben når Alexander Westby signerte ny kontrakt med BHK.

Kampfakta

BHK – Falk Horten 26–23 (14–10)

BHKs lag: Joachim Christensen, Alexander Martinsen – Endre Langaas 2, Gustav Halvorsen, Håvard Benjaminsen, Alexander Westby 3, Øyvind Oskarsen, Morten Forøy, Preben Egeli 5, Jonas Østensen, Erlend Sund 3, Henrik Bielenberg 4, Binai Aziz 3, Vetle Rønningen 6

Toppscorer Falk Horten: Eirik Gilje 6

Utvisninger: BHK 3×2, Falk Horten 1×2

Dommer: Ismet Kvakic og Tommy Andre Eriksen

Tilskuere: 554