Les deg opp til kampen mot Falk Horten

Etter det store dramaet i Arendal, er der skjedd litt endringer i laget frem mot kampen på søndag.
Sturle Erland fikk i kampen mot Drammen tildelt et blått kort, det medførte at han måtte stå over i bortekampen mot Haslum. Sturle er en ekte kriger og fikk mot Arendal 3×2 minutter, som resulterer i et nytt rødt kort. Regelen er at om en spiller får to røde kort i en sesong så må spilleren stå over til det laget som han fikk det røde kortet mot, har spilt en kamp.
Dette er altså situasjonen for Sturle, han må stå over mot Falk Horten.

En annen kriger på laget er vår kjære kaptein, Vetle Eck Aga. Vetle fikk seg en skikkelig smell på nesen i kampen mot Arendal.

Vetle sier:

«Etter undersøkelse på sykehuset mandag ble det klart at jeg hadde et brudd i nesa. Legen ville ha meg tilbake fredag hvor det er mulig at nesen skulle knekkes tilbake. Er ikke alt for store smerter, men et nesebrudd må tas seriøst så de to neste kampene blir uten meg på banen. Jeg skal i den perioden trene godt slik at jeg er så godt som mulig forberedt til sluttspillet. Jeg er hundre prosent sikker på at guttene har lyst til å levere to gode hjemmekamper nå. Har lyst til å oppfordre alle til å møte opp på søndag slik at vi kan sende Falk Horten ned i 1.divisjon, og onsdagen etter la St.Hallvard få en siste smak på Grundigligaen. Vi sees i hallen!»

Ellers så er resten av troppen helt tipp topp, og vi kan glede oss over at dansken i målet er begynt å finne frem storspillet! Han sier følgende om kampen mot Falk Horten:

«Falk blir en veldig vanskelig kamp, det er et lag som kanskje ikke har vunnet så mye kamper, men de har vært med i nesten alle kampene. Hvis vi skal vinne, så må vi få satt forsvaret tidlig i kampen og så må vi få i gang kontringsspillet!»

Sluttspillet er de viktigste kamper i sesongen og vi satser på å gjøre det så godt som mulig i sluttspillet. Målet for laget er faktisk å stå øverst på pallen etter siste kampen!

Det gjenstår to kamper i seriespillet søndag 19. mars 18.00 mot Falk Horten og onsdag 22. mars mot St.Hallvard. Begge kamper spilles hjemme i Bodø Spektrum!
Vi forventer at Falk Horten kommer til å krige utenom det vanlige, da de står med den ene foten i 1. divisjon!

Møt opp i Bodø Spektrum på søndag klokken 18.00, VI SEES!