Joachim Søholm Christensen forlater dessverre Bodø Håndballklubb etter sesongen!

Bodø Håndballklubb og Joachim Søholm Christensen har i samarbeid blitt enige om ikke å forlenge kontrakten utover sesongen 16/17.
For å trygge det langsiktige arbeidet med å befeste Bodø Håndballklubb som en toppklubb i norsk herrehåndball har styret besluttet å redusere lønnsutgiftene i klubben før sesongen 2017/18.

Dette kommer som et resultat av nedgang i sponsorinntekter og publikum. Konsekvensen av dette er blant annet at klubben ikke er blitt enig med stjernekeeper Joachim Søholm Christensen om en ny kontrakt, og han forlater dermed BHK etter sluttspillet.

Fra tidligere er det kjent at svensken Binai Aziz sannsynligvis forlater BHK etter sesongen for å prioritere studier i Oslo eller København
Bodø Håndballklubb er etablert som en toppklubb i Norge og målsetningen er at denne posisjonen på sikt skal styrkes ytterligere. Vi har Norges beste trener i Børge Lund og er trygge på at vi fortsett skal tiltrekke oss spennende spillertyper som vil utvikle seg til toppspillere under Børge.

Det er selvsagt litt trist å måtte ta farvel med store profiler og gode spillere som Joachim og Binai. Men samtidig er dette en del av toppidretten, og vi er trygge på at BHK skal bite godt i fra seg også i årene fremover.

Nå står vi først og fremst ovenfor et spennende sluttspill hvor vi har ambisjoner om å gjøre det godt. Både Binai og Joachim kommer til å gi 100 % og vise seg fra sin beste side når de tar farvel med publikum i Bodø.