ALEXANDER LEIN MARTINSEN BLE DEN STORE HELTEN

FOR EN KAMP!

Gutta tar 2 poeng mot Drammen, og karen dere ser på bildet slutter kampen av med å redde straffe, slik vi får med os begge poengene!

Tusen takk til alle dere som var i Spektrum og skapte en vanvittig stemning!

Med fire sekunder igjen satte Endre Langaas inn 24–23 til BHK. Drammen tok et rask avkast, og Sturle Erland satte inn en takling i det tiden gikk ut.

Dommerne mente at den var for tøff, delte ut både rødt og blått kort til Erland, og dømte straffe til Drammen.

Erik Alm, som hadde satt inn tre straffekast tidligere i kampen, gikk fram. Men BHK-keeper Alexander Lein Martinsen vartet opp med en mesterlig redning. Da eksploderte både spillere og publikum i gledesrus.

– Jeg vet ikke hva som skjedde egentlig. Jeg så bare at gjengen kom flygende etter at jeg reddet, og da var det bare å løpe unna. Jeg har aldri opplevd noe lignende, og det er det artigste jeg har opplevd, sier Alexander Lein Martinsen.

BHK – Drammen 24–23 (8–11)

BHKs lag: Alexander Lein Martinsen, Trygve-Johan Fresvik Jensen – Endre Langaas 4, Vetle Eck Aga, Alexander Westby 6, Preben Egeli 3, Erlend Sund, 3 Henrik Bielenberg 2, Sturle Erland, Binai Aziz 6, Vetle Rønningen, Gustav Halvorsen, Jonas Kristoffersen, Håvard Benjaminsen, Jonas Østensen

Toppscorer Drammen: Erik Alm 7

Utvisninger: BHK 5×2 min og ett rødt kort. Drammen 5×2 min.

dommere: Øistein Pettersen og Rune Kristiansen

Tilskuere: 1006