TAR 2 NYE ÅR!!

Hurra – Sturle Erland har signert for to nye år i Bodø Håndballklubb.

“Sturle er en enorm ressurs for både klubb og lag. Han kom til klubben som en gavepakke og har glidd rett inn i spillergruppen. Sturle er en ung og fremadstormende håndballspiller, og vi er ikke i tvil om at han kommer til å fortsette å bidra sterkt for oss i framtiden.
Vi er veldig glad for at han har valgt å fortsette i klubben, og vi gleder oss til fortsettelsen med Sturle på laget.” Sier daglig leder Vera Arntsen

“Det er veldig gledelig at Sturle ønsker å fortsette sin sportslige karriere hos oss. Sturle som toveis spiller vil hjelpe oss med sine kvaliteter i begge ender av banen, og en slik forlengelse på 2 år er et viktig signal på at vi også i framtiden ønsker å overaske og engasjere” sier trener Børge Lund om signeringen.

Sturle selv ser fram til framtiden i Bodø: “Jeg er veldig fornøyd med å ha forlenget med Bodø Håndballklubb. Jeg trives veldig godt, og føler jeg er kommet fint inn i laget. Sammen med resten av gutta skal jeg gi alt, og kjempe for at BHK er der de høre hjemme, nemlig i toppen”

Kjempe og stå på, sammen er vi BHK.