NY SAMARBEIDSPARTNER

Bodø Håndballklubb har den glede av å presentere TINE som ny samarbeidspartner for klubben.

Gjennom avtalen med TINE vil vi kunne tilby spillerne våre TINEs produkter, samt kostholdsopplæring både til A-laget og til ungdomsavdelingen.

TINEs YT-produkter holder et meget høyt nivå og brukes av toppidrettsutøvere i flere idretter, sier Vetle Aga i BHK.

-Bodø Håndballklubb har et stort fokus på riktig kosthold, noe som er viktig for både breddeidrett og for toppidretten. Vi er stolte av å kunne bidra til at de kan fortsette med dette gode arbeidet, sier klinisk ernæringsfysiolog Lise Marie Brandstadmoen i TINE.

Vi tror at produktene vil ha en veldig positiv innvirkning på våre spilleres restitusjon, i et hektisk og tett trenings- og kampprogram, sier Vetle Aga i Bodø håndballklubb. Og vi er meget fornøyde med å få inn en så stødig og seriøs partner, og ser fram til å jobbe med TINE.