TAKK TIL NHF, SPILLERE, PUBLIKUM OG FRIVILLIGE

Med 35-26-seier over Belgia fikk de norske håndballgutta en nær sagt perfekt start på EM-kvaliken, som fortsetter mot Litauen i Vilnius på søndag. Etterpå skrøt landslagsstjernene av hjemmepublikummet i Bodøhallen.

– Det er alltid morsomt å spille landskamp, men dette var ekstremt artig. Publikum ga en fantastisk ramme rundt kampen. Det er kjempemorsomt å spille for stinn brakke. Det her må vi gjenta, fastslår Sander Sagosen.

– Kult å komme opp her, og at de klarer å fylle hallen. Her var det god stemning og bra trøkk, slutter Harald Reinkind seg til.

– Hadde det vært 300 på tribunen hadde det blitt en kjedelig kamp, tror jeg. Vi møtte en lilleputtnasjon, men hallen var proppfull, poengterer Bjarte Myrhol.

BHK ønsker å takke NHF, Spillere, publikum og Frivillige.