GLEDER SEG TIL Å SPILLE FORAN BODØ PUBLIKUMMET

I morgen kl. 19.00. åpner Norges håndballgutter EM-kvalifiseringen mot Belgia i Bodø Spektrum.

Landslaget gleder seg enormt til å spille foran Bodø publikummet.

Bodø Spektrum kan ta i mot rundt 2600 tilskuere til kampen mot Belgia, og billettsalget har gått bra så langt. Likevel oppfordrer landslagsledelsen til at folk møter opp i god tid før kampen.

– Vi oppfordrer alle til å kjøpe kampbilletter på nett, men likevel er det nok mange som møter opp i døra for å kjøpe billetter. Det ventes mange tilskuere og da kan det fort bli lange køer og ventetid. I verste fall kan folk gå glipp av deler av kampen, og det ønsker vi selvfølgelig å unngå. Så vår klare oppfordring er å møte opp i god tid før kampen, forteller landslagsledelsen.

De tror også at det blir tilnærmet stinn brakke under kampen.

– Interessen er stor og selv om det kanskje ikke blir helt fullt, vil det likevel oppleves som at hallen er fylt. Dermed lover det veldig bra for en enormt god stemning, og det var akkurat det vi håpet på da vi bestemte oss for å legge kampen hit.

Sees i Bodø spektrum!!!