MOTIVASJONSSAMLING I SANDNESSJØEN

Vi i Bodø Håndballklubb er opptatt av at det spirer og gror i hele regionen. Jonas Kristoffersen er et godt eksempel på en spiller vi har i egen stall fra Sandnessjøen.

Vår fantastiske medarbeider Sebastian var i Sandnessjøen for å gi litt inspirasjon, her er tilbakemeldingen fra dem;

Målet vårt var i innhente ekspertise for må motivere trenere og for at de skulle få inspirasjon til å gjennomføre enda bedre treninger med våre utøvere.

Opplegget var to delt med en teori økt for trenere på en drøy time før vi gikk i hallen og Sebastian hadde en økt med J16 og en økt med G16. Da satt trenere samt utøvere å så på, samt j/G 14 fikk invitasjon til å se på treningene.
Har fått tilbakemelding på at dette var veldig interessant for både trenere og utøvere, Sebastian gav av seg selv og var meget engasjert noe alle satte pris på. For oss i SHU er det viktig å sette trenere i stand(kursing) slik at våre medlemmer får mest ut av å være på håndball trening.

Vi håper på å få dette til senere også, da med et mere spisse fagområde. Vi har også lyst til å gå ut litt bredere neste gang dette evt skulle skje, vi har tro på at samarbeid gir resultater. Håper dette på sikt kan gi dere i BHK enda flere tilskudd i drakta fra HelgelandJ.»

Mvh Fredrik Nordnes

Styret SHU

img_7271 img_7208

img_7214