ENDRINGER I BHK

Tor-Arne Aga Avslutter som daglig leder i BHK i løpet av høsten.

Tidligere i år så jeg at å skulle ha 2 jobber var både utfordrende, spennende og gøy på samme tid.

Jeg har tatt noen runder med meg selv og etterhvert styret i BHK samt ledelsen i Skagen.

Selv om trivsel har vært bra og arbeidsoppgaver har vært spennende og morsomme, kom da frem til at å dele meg mellom 2 jobber ikke selv ikke var forenelig over tid.

Ny daglig leder tiltrer:

Vi har allerede ansatt min erstatter. Vera Arntsen tiltrer 1. aug. Og vil helt sikkert løfte BHK til nye høyder. 

Ønsker henne masse lykke til i ny jobb.

I en overgangsfase vil jeg være med i administrasjon i BHK slik at oppstartede prosjekt skal bli smidig overført eller avsluttet.

Jeg vil gjerne få takke:

• Styret i BHK.

• Bjørn, Børge, Terje, Olav, spillere og øvrig støtteapparat rundt laget, samt alle rundt BHK for masse bra prosesser og arbeidsøkter.

• De frivillige for en enorm stå på vilje.

• Samarbeidspartnere og sponsorer for at de er med BHK.

Jeg er fortsatt i styret og vil ikke forsvinne ut av BHK.

Med vennlig hilsen

Tor-Arne Aga

Vera Arntsen – ny daglig leder i BHK:

Jeg gleder meg enormt til å ikle meg BHK sin drakt igjen, for tredje gang. Først som tenåring, så som damespiller og nå som daglig leder. Jeg føler meg privilegert som skal få jobbe med så dyktige medarbeidere, frivillige, samarbeidspartnere og ikke minst med et av Norges beste håndballag. Klubben har en fantastisk kultur og arrangementer som det ligger mye hardt arbeid bak. Jeg ønsker å bidra med mine erfaringer både innen det administrative og ved arrangementene, og ser for meg å lære veldig mye i tiden framover. Jeg håper å kunne tilføre både nye ideer og tanker inn i et velfungerende miljø, samt videreføre det gode arbeidet som allerede gjøres i klubben.

Mvh

Vera Arntsen

For spørsmål vennligst kontakt

Leif Finsveen styreleder. 911 68440