Før kampen: BHK – Elverum

Etter en tøff kamp i Elverum og Terningen Arena, får våre blå og gule helter muligheten til revansje i dag!

Kampen i Elverum endte til slutt 33-20, og til tross for en svært begredelig kamp, finnes det noe som gir håp: Stig-Tore Moen Nilsen.

Den skuddglade høyrebacken banket inn tosifret antall mål, og var en konstant trussel mot Elvrum-målet.

 

Elverum

Hvittrøyene sine spillere har spilt flere kamper enn de aller fleste så langt denne sesongen. Deltakelse i Champions League, pluss at spillerne Andre Lindboe og Petter Øverby var med i landslagstroppen som overrasket i EM i Polen.

Dette blir to svært viktige spillere å demme opp for, men også keeperen Morten Nergaard blir en viktig spiller. Klarer Stig-Tore, Vetle Eck Aga, og de andre å sette ballene i nettet bak han tidlig, og unngår å gi han momentum og selvtillit, kan mye være gjort for BHK’s del i den offensive biten.

I seriespill endte Elverum på tredjeplass, og ble tredjevelger i årets sluttspill, bak Arendal og Haslum.

 

BHK

En berg-og-dal-bane av en sesong kan fortsette for BHK i dag. Fantastisk spill og seier i Norgesmesterskapet, og liten poengfangst i seriespiller, har gjort dette til en av de rareste sesongene til BHK noen sinne. Til tross for dette, vet man at nivået til BHK er svært høyt noen dager, og svært lavt andre. I sist kamp mot Elverum fikk vi se dette i en og samme kamp.

Stig-Tore Moen Nilsen blir nøkkelen for BHK sin del. Klarer skytteren fra Skjærvøy og banke inn like mange mål som i sist kamp, samt at de andre spillerne som Endre Langaas, Vetle Eck Aga, Alexander Westby osv. setter sine sjanser, er det store muligheter for en tredje kamp(som til slutt avgjøres av antall mål).

Joachim Christensen er fortsatt skadet, og legenden Frank Roger Dahl er hentet inn som en midlertidig løsning sammen med Henrik Bettum. Bettum starter nok kampen for BHK, ettersom han viste glimt av potensialet sitt i sist kamp.