Før kampen: Bækkelaget – BHK

Etter et kjedelig og forrtjent tap for Elverum sist, skal vi nå reise kjerringa når vi reiser til Oslo for å møte Bækkelaget.

Tidligere i år gikk vi på et begredelig 24-33 tap for Bækkelaget på hjemmebane. Det var kanskje en av de dårligste prestasjonene til BHK i år, og etter det klare tapet for Elverum, har blåtrøyene mye å bevise i dag.

 

Bækkelaget

Gultrøyene er vår tabellnabo. De har 14 poeng på 17 kamper, og ligger på en syvendeplass. De har vunnet to strake kamper mot henholdsvis FyllingenBergen og Viking, og før det spilte de en svært jevn kamp mot sterke ØIF Arendal, hvor de til slutt måtte se seg selv slått med kun to mål.

Det er ingen lett motstander BHK har i dag med andre ord. Skulle blåtrøyene vinne, vil de gå over Bækkelaget på tabellen, og ha en to-poengs avstand ned til tabellrivalen.

 

BHK

Det er nå snart to måneder siden cuptriumfen vår, og siden den har ting gått litt opp og ned. Nå sist ble vi slått av Elverum på bortebane, i en kamp vi absolutt ikke fortjente noe som helst.

Før det igjen, måtte vi se oss slått av Halden, i en kamp vi burde fått mer ut av. Men grunnet det Vetle Eck Aga kalte for «drittfeil», tapte vi med tre mål.

Fortsetter den negative utviklingen, kan det bety en utrolig hard kamp før Børge Lund’s gutter. Men dette er også en gylden mulighet til å slå tilbake med seier, og to poeng som kan bety mye for sluttspill-oppsettet når den tid kommer.