– Vi må luke vekk dritfeilene

BHK tapte 24-21 for Halden på bortebane i et utrolig surt tap. Vetle Eck Aga var naturligvis ikke en fornøyd mann etter tapet, og sier at de har seg selv å takke for tapet.

– Det var kjipt, tungt og skuffende. Samtidig synes jeg at vi framsto med bedre enn mot Stord sist. Det var mer entusiasme og vilje denne gangen, så det var et steg i riktig retning. Men dette var en kamp det absolutt var mulig å vinne, sier kaptein Vetle Eck Aga.

– Vi gjorde fire-fem tekniske feil hvor vi rett og slett dummet oss ut. Vi kastet ballen ut over linja, etter at vi hadde spilt dem helt ut. Slike feil blir man straffet for, sier trener Tobben Evjen, som får støtte av kapteinen sin.

– Vi hadde alle muligheter, men gjorde feil når det skulle avgjøres, sier Eck Aga.

Han ble toppscorer for BHK med sine sju scoringer, uten at det hjalp så mye.

– Vi gjorde mange små drittfeil. De må vi luke bort, slår kapteinen fast.

 

Elverum neste

Allerede førstkommende onsdag skal tapet for Halden revansjeres når Elverum kommer på besøk.

Elverum ligger for tiden på tredjeplass, med like mange poeng som Halden. I tillegg til GRUNDIGLigaen, har østlendingene spilt i Champions League denne sesongen, og tatt flere sterke seire. Det blir med andre ord ingen enkel hjemmekamp for norgesmesterne.

– Vi skal uansett reise kjerringa, avslutter Eck Aga.