Ny kontrakt for Langaas

Den sterke strekspilleren vår, Endre Langaas, har signert en ny kontrakt som strekker seg over de neste to årene med BHK.

Trønderen har vist seg som en av de beste strekspillerne i GRUNDIGLigaen, og var en viktig mann å få på plass for de neste årene. Dominic Grimstad skal som kjent til Haslum etter sesongen, og uten forlengelsen med Endre, ville vi stått barbeint i den posisjonen.

Den nye kontrakten med Endre betyr at vi har en sterk sentrallinje i årene som kommer.

– For meg var dette en veldig enkel avgjørelse. BHK gir meg det beste sportslige tilbudet. I tillegg er dette den eneste klubben i Norge som jeg ønsker å spille for på det nåværende tidspunkt, slår trønderen fast ovenfor Avisa Nordland.

 

Kom fra Strindheim

Han har utviklet seg mye siden overgangen fra Strindheim. Nå håper han å utvikle seg ytterligere som spiller.

– Jeg føler jeg har spilt stabilt godt i forsvar over tid. Jeg ønsker å ta nye steg offensivt. Denne sesongen har vært et lite steg tilbake for egen del. Noe av dette skyldes skader og smårusk, forklarer han.

Han trives meget godt med Børge Lund som trener. I årene som kommer ønsker han å bidra til at BHK som klubb fortsetter den positive utviklingen sportslig sett.

– Vi har en meget spennende stamme i laget med Joachim Christensen, Vetle Eck Aga og Stig-Tore Moen Nilsen. Nå fortsetter også jeg, smiler Langaas.