Sterk seier i generalprøven

Etter det kjedelige tapet for cupfinale-motstander, Fyllingen, for kun noen dager siden, viste gutta til Børge Lund og Tobben Evjen hva som bor i dem. Hjemme i Bodø Spektrum ble Runar sendt hjem uten noen julegave i form av poeng.

Dette var den aller siste seriekampen i GRUNDIGLigaen før vi reiser til Oslo og Nadderudhallen for å møte Fyllingen i cupfinalen. Dermed var det viktig for gutta våre å få en sterk seier å bygge videre på, inn mot finalen den 30. desember!

Etter å ha tatt ledelsen fra start ved Endre Langaas, og flere super-redninger av Joachim Christensen, klarte aldri gjestene å hente inn BHK. Stig-Tore Moen Nilsen hadde fem mål allerede etter ti spilte minutter, og bakover tettet forsvaret fullstendig igjen. Til pause hadde Runar kun ensifret antall mål. Dermed stod det 12-9 til oss til pause.

Etterhvert som kampen ebbet ut i andre omgang, og vi lå sterkt an med en ledelse på like under ti mål, slapp blå-trøyene litt av på gasspedalen. Runar fikk banket inn noen mål på slutten av kampen, men klarte som sagt aldri å hente igjen ledelsen vi hadde kampen igjennom.

Dermed endte kampen med en 28-22 seier til oss, og vi kan nå fokusere på neste utfordring: cupfinalen mot Fyllingen!