Før kampen: BHK – Runar

Vi tar imot rivalen Runar fra Sandefjord, når det skal spilles om cupfinale-billett.

Det blir garantert en fysisk og hard kamp når BHK og Runar møtes til semifinale i NM. Sist gang lagene møttes, måtte vi se oss slått 30-23 i Runarhallen. Det er en kamp vi skal revansjere i dag!

 

Runar

Laget fra Sandefjord har slått Charlottenlund, Bækkelaget og Falk Horten for å ta seg til denne semifinalen. I de siste tre kampene har laget to tap og en seier. Seieren kom mot Charlottenlund i kvartfinalen, mens tapene kom i GRUNDIGLigaen for Halden og Kolstad.

 

BHK

Vi har slått Harstad, Vestli og Follo for å ta oss til denne semifinalen. På de tre siste kampene har det blitt to tap og en seier for oss også. Seieren kom mot Follo, mens vi måtte se oss slått av Bækkelaget og Elverum.

Vi kan også fortelle at Stig-Tore Moen Nilsen, Vetle Eck Aga og Binai Aziz er klare til kamp!