Før kampen: BHK – Bækkelaget

Endelig er det hjemmekamp i Bodø Spektrum igjen, og denne gangen er det Bækkelaget som kommer på besøk!

Det var nettopp Bækkelaget vi slo i fjor her hjemme foran 3076 tilskuere, for å ta sølvet! Den gangen ble sluttresultatet 28-26, etter en spennende avslutning på kampen!

 

Bækkelaget

Gjestene slet, i likhet med oss, i seriestarten. Etter fire kamper hadde de kun tatt to poeng, og begge poengene kom etter uavgjort-kamper. Nå har Oslo-klubben fått start på maskineriet, og har to strake seire. Dermed ligger de på plassen foran oss på tabellen, med to poeng ned til oss.

I de to kampene de vant, slo de Viking borte, og Fyllingen hjemme!

 

BHK

Etter en utrolig deilig seier på straffekast mot Follo i kvartfinalen i NM, håper vi å fortsette med en seier i dag. Vi hadde en tøff start på sesongen med få poeng, skader, og lignende. Nå har pipen fått en litt annen lyd, men vi er enda ikke helt der vi ønsker å være.

Binai Aziz, Vetle Eck Aga og Stig-Tore Moen Nilsen er fortsatt ute, og vi håper å ha Vetle og Stig-Tore klare til semifinalen hjemme mot Runar!

I forrige kamp i GrundigLigaen måtte vi se oss slått av et godt Elverum, men slo som sagt tilbake med seier mot Follo i NM

Troppen til kampen: Henrik Bettum, Joachim Christensen, Alexander Westby, Håkon Pettersen, Joakim Tennes, Endre Langaas, Dominic Grimstad, Miljan Ivanovic, Børge Lund, Magnus Kongestøl, Øyvind Oskarsen, Erlend Sund, Vetle Rønningen, Jakob Heian Ringdal, Simen Severinsen, Jonas Kristoffersen.