BHK G18 tok seg til Lerøy Cup

Etter seier mot Kolbotn og Runar, tok BHK G18 seg til Lerøy Cup sammen med Nærbø!

I helgen samlet BHK, Nærbø, Runar og Kolbotn sine G18 lag seg i Bodø for å spille kvalifisering til Lerøy Cup. Lagene skulle møte hverandre en gang, og kun to av lagene ville gå videre.

På forhånd hadde BHK G18’s trener, Sebastian Steffens, sagt at laget absolutt hadde muligheten til å ta seg videre, men at det kom til å bli tøft. Så tøft ble det faktisk ikke, for etter to klare og sterke seire mot Kolbotn og Runar, var laget allerede kvalifisert før møtet med Nærbø!

I første kamp ble Kolbotn overkjørt med sifrene 26-12, før Runar ble slått ganske klart med 23-16. Da var kvalifiseringen klar for BHK, og Nærbø som var neste motstander, hadde også kvalifisert seg. Kampen om førsteplassen i gruppa bar litt preg av dette, ettersom Steffens valgte å starte med Vetle Rønningen og Trygve Johan Fresvik Jensen på benken. Til slutt tapte vi 24-21, i det som må ses på som en vel gjennomført andre omgang.

Nevnte Trygve Johan Fresvik Jensen var kanskje BHK G18’s beste spiller gjennom turneringen, men også spillere som Vetle Rønningen, Jonas Kristoffersen og Laurits Johansen viste godt spill gjennom helga!

Vi gratulerer gutta, og ser frem til å se dem i Lerøy Cup. Spesielt hjemme i Bodø!