Før kampen: Elverum – BHK

Elverum – BHK

Tidspunkt: 18:00

Sted: Terningen Arena, Elverum

Vises på: www.handballtv.com

 

Elverum

Vi reiser til Elverum for å revansjere det kjedelige tapet i sluttspillsfinalen. Elverum står med fire poeng på fem kamper, til tross for tre seire. Klubben startet med to minuspoeng når sesongen ble kastet i gang. Dermed ligger de på samme antall poeng som oss, og på plassen under oss på tabellen!

Elverum har slått Drammen, Kolstad og Viking, mens Fyllingen og Arendal har blitt for sterke. I tillegg har de røket ut av NM.

Elverum spiller også i Champions League, hvor de absolutt har vist at norsk håndball hører hjemme.

Østlendingene har også fått Håkon Ekren og  Karl Anders Victor Bjørkman tilbake fra skader.

 

BHK

Sesongen så langt har vært en slags emosjonell berg-og-dal-bane for BHK og våre supportere. Vi startet sesongen med tre strake tap for Viking, Fyllingen og Runar. I tillegg hadde Børge Lund, Endre Langaas, Joachim Christensen og Vetle Rønningen noen skadeavbrekk, men alle har kommet tilbake og levert. I tillegg har Stig-Tore Moen Nilsen og Binai Aziz vært ute så langt hele sesongen.

To strake seire fikk alt til å se mye lysere ut. Først kriget vi Stord i senk på bortebane, før Halden måtte lide samme skjebne. Problemet i Haldenkampen, var at Vetle Eck Aga måtte gi seg med en stygg hodeskade tidlig i kampen, og er fortsatt ikke klar til dyst. Da er det uansett greit å ha en Børge Lund å sette innpå.

Troppen mot Elverum: Henrik Bettum, Joachim Christensen, Endre Langås, Joakim Tennes, Simen Severinsen, Alexander Westby, Børge Lund, Øyvind Oskarsen, Dominic Grimstad, Erlend Sund, Magnus Kongestøl, Jakob Ringdal, Håkon Andre Pettersen, Vetle Rønningen.