Sliteseier for kapteinen på sykehuset

BHK fikk Halden på besøk til GRUNDIGLigaens femte runde

Etter en tøff start på sesongen, fikk BHK endelig sesongens første hjemmeseier i GRUNDIGLigaen. Vetle Eck Aga første an showet med de tø første scoringene, før Endre Langås og Erlend Sund meldte seg på.

På stillingen 5-4, skjøt Vetle Eck Aga fra langt hold, og helt opp i krysset. I skuddet ble han taklet, og kapteinen smalt hodet i parketten. Dermed ble Vetle liggende med et kutt i hodet, og kampen stoppet opp i rundt 15 minutter, før ambulansen hentet han.

Derfra virket BHK spillerne litt påvirket av skaden til kapteinen, men Børge Lund kom inn og loset gutta sine inn til en ledelse til pausen.

I andre omgang tok vi kommando, men slapp Halden inn i kampen mot slutten. Vetle Rønningen kom inn fra benken, og scoret tre mål på rad for å sikre oss en fantastisk deilig 24-21 seier.

Dermed klatret vi opp til en syvendeplass, med to strake seire.

Neste kamp spilles borte mot Elverum om en uke, altså 14.10!