Før kampen: BHK – Halden Topphåndball

Halden

Guttene fra østlandet, som rykket opp før sesongen i fjor, står med fire poeng på sine fire første kamper. I sist kamp tapte dem 29-26 for Fyllingen i Bergen.

Tidligere BHK-spiller, Sander Thorbjørnsen, spiller nå for Halden.

 

BHK

Etter en dårlig start på sesongen, har vi nå kommet ordentlig i gang. Først tok vi oss til kvartfinalen i NM, og i sist kamp slo vi Stord borte i en skikkelig krigekamp. Dermed står vi med to poeng på de første fire, og vi kan ta oss helt opp til sjetteplass med seier i dag.

Troppen:

Henrik Bettum, Joachim Christensen, Alexander Westby, Håkon Pettersen, Endre Langås, Dominic Grimstad, Vetle Eck Aga, Magnus Kongestøl, Børge Lund, Øyvind Oskarsen, Erlend Sund, Joakim Tennes, Jakob Heian Ringdal, Simen Severinsen og Vetle Rønningen!