Kalasseier mot Vestli i NM

Referat

Etter en tøff start på sesongen, håper vi nå å ha fått snudd trenden på hodet med en solid seier mot Vestli i NM!

Vi tok tak i kampen fra start, og hadde kontroll gjennom alle 60 minuttene. Vetle Aga og Håkon Pettersen satte de første to målene, og etterhvert skulle flere spillere som Dominc Grimstad, Magnus Kongestøl, Alexander Westby, Jakob Ringdal og Erlend Sund sette flere mål også!

I andre omgang gjorde Børge noen bytter. Simen Severinsen, Joakim Tennes og Jonas Kristoffersen fikk sjansen på tur og orden, og til slutt stod det 46-23 til oss.

Simen Severinsen ble kampens toppscorer med ni mål, mens Dominic Grimstad satt 5. Et nevneverdig øyeblikk var når keeper Henrik Bettum prøvde lykken fra eget keeperfelt, og kunne se ballen gå rett i krysset. Da vanket det stor applaus fra de litt under 500 tilskuerne.