Før kampen: Runar – BHK

Runar – BHK

Kampstart: 18:00

Sted: Sandefjord, Norge.

Vises på: www.handballtv.com

 

Tidligere møte

I fjor i mai spilte vi 27-27 borte mot Runar i Sandefjord. Vi ledet lenge, men en sterk sluttspurt av hvittrøyene ødela dagen for oss.

I sluttspillet i forrige sesong slo vi dem ut for å ta oss til sluttspillsfinalen.

 

Runar

Laget fra Sandefjord er utvilsomt sterke, ettersom de kom seg til sluttspillet i fjor. Til årets sesong har de mistet flere spillere, og dermed står laget med kun ett poeng så langt. Det kom borte mot Fyllingen i åpningen av årets sesong. Etterpå tapte de 22-30 hjemme for Haslum.

 

BHK

Vi har dessverre ikke åpnet sesongen helt som vi ønsket, og ligger nederst på tabellen med 0 poeng. Tap for Viking og Fyllingen har vært et resultat av skader og mange nye fjes i startoppstillingen. Nå har ungguttene fått noen sjanser, og vi gleder oss til å se de bryne seg på Runar, i det som blir en viktig kamp.

Troppen: Henrik Bettum, Joachim Christensen, Alexander Westby, Håkon Pettersen, Jonas Kristoffersen, Dominic Grimstad, Vetla Eck Aga, Magnus Kongestøl, Øyvind Oskarsen, Erlend Sund, Joakim Tennes, Jakob Ringdal, Simen Severinsen

Lagledere: Børge Lund, Terje Langseth, Sebastian Steffens.

 

Verdt å merke seg at Jonas Kristoffersen, en 18 år gammel gutt fra Sandnessjøen debuterer i troppen vår. Vi gratulerer!