Vi får se et sultent BHK-lag på onsdagen. Her ved Alexander Ørjevik Westby!

Før kampen: BHK – Fyllingen

Avkast kl. 17:30 Bodø Håndballklubb – Fyllingen Håndballklubb

Stadion: Bodø Spektrum, Bodø

Vises på: www.handballtv.com

 

Tidligere møter

Etter et kjedelig 28-29 tap i Stavanger mot Viking i serieåpningen, skal BHK nå møte Fyllingen fra Bergen til årets første hjemmekamp i GRUNDIGLigaen! I tilsvarende oppgjør i fjor, tok vi en sterk 26-22 seier, etter ni mål av Stig-Tore Moen Nilsen. Til pause ledet blå- og gultrøyene så mye som 14-5, og hadde da nærmest vunnet etter halvspilt kamp.

I den kampen scoret disse målene for BHK: Stig Tore Moen Nilsen 9, Endre Langaas 6, Vetle Eck Aga 4, Jakob Heian Ringdal 2, Binai Aziz 2, Erlend Sund 1, Joakim Tennes 1, Dominic Grimstad 1

 

Fyllingen

Bergenserne sesongåpnet på samme dag som BHK hjemme i Bergen, og spilte da 29-29 i en tett kamp mot Runar. Dermed står gultrøyene med ett poeng og en uavgjort så langt denne sesongen.

Børge Lund om Fyllingen:

– Fyllingen er først og fremst et svært godt kollektiv lag. De har skuddsterke spillere, noe som gjør at vi må være på i det defensive arbeidet. I tillegg har de fått inn en god midtback i svensken Julius Lindskog Andersson, sier Lund.

– Inn mot kampen er vi klar over at vi er et godt offensivt lag, men også defensivt. Vi har rettet opp i en del av det defensive etter forrige kamp, og jeg er i god tro om at Fyllingen vil slite med å score på oss, avslutter den spillende treneren.

Fyllingen har kun Mathias Lygre ute med skade, og reiser opp til Bodø med en tropp på 13 mann.

 

Øyvind Oskarsen og resten av BHK-laget lover innsats i årets første hjemmekamp!
Øyvind Oskarsen og resten av BHK-laget lover innsats i årets første hjemmekamp!

 

BHK

Bodøværingene måtte se seg slått 28-29 borte mot Viking i den første seriekampen av årets sesong. Det var en tøff karamell å svelge for blå- og gultrøyene som har høye ambisjoner etter sølv i serie, cup og sluttspill i fjor. Spillere som Stig-Tore Moen Nilsen, Binai Aziz og spillende trener Børge Lund er skadet, mens keeper Joachim Kristensen er friskmeldt. Laget har fortsatt farlige våpen i spillere som kapteinen Vetle Eck Aga, strekspiller Endre Langaas og unggutten Vetle Rønningen. I tillegg kan Jakob Heian Ringdal skape mye fra sin posisjon!

Troppen: Joachim Christensen, Henrik Bettum, Endre Langaas, Joachim Tennes, Vetle Eck Aga, Simen Severinsen, Alexander Westby, Øyvind Oskarsen, Dominic Grimstad,  Erlend Sund, Magnus Kongestøl, Jakob Heian Ringdal, Håkon Pettersen, Vetle Rønningen.

Lagledere: Børge Lund, Tobben Evjen, Terje Langseth og Ronny Hansen.