Slik gikk det i dagens serieåpning for lagene som var i aksjon.

Slik gikk det i sesongåpningen for de andre GRUNDIGliga-lagene

Når BHK spilte cupkamp på bortebane mot Harstad, og vant med kalassifre, ble GRUNDIGligaen åpnet i tre forskjellige haller samtidig.

BHK serieåpner forøvrig på bortebane mot Viking Håndball førstkommende søndag kl. 16:00, og kampen ser du på handballtv.com – håndball-Norges nye WEB TV-plattform.

ØIF ARENDAL – STORD
ØIF Arendal slo Stord 32-27 i en match som ikke kommer til å gå inn i historiebøkene. Onsdag kveld var det kun poengene som gledet, skriver Agderposten på sine nettsider.

I 1. omgang lå lagene likt til 4-4. Deretter dro arendalittene fra, og til pause var stillingen 16-10.

2. omgang ble tøffere for vertskapet: En 24-16-ledelse skrumpet stadig mer inn, inntil Stord bare lå tre mål bak.

Deretter tok ØIF seg sammen, og halte til sist i land en grei seier – 32-27.

Mestscorende hos ØIF var Eirik Køpp og Robert Markotic med 7 mål hver.

KOLSTAD – HALDEN
Halden feide over Kolstad foran 1.476 tilskuere i Trondheim Spektrum – og vant med 13 mål, skriver Halden Arbeiderblad.

Etter ti minutter av førsteomgang ledet Halden 7-5.

Rasmus Carlsen scoret tre mål og hadde fem målgivende på HTHs første ti scoringer. Simen Holm og Sander Thorbjørnsen (tidligere BHK-spiller) kom også i gang, og etter 13.39 tok Kolstads trener Stian Gomo Nilsen timeout. Da sto det 6-10 på lystavla.

Halvveis ledet Halden 18-12, og dro det hele i land med seier 34-21.

DRAMMEN – ELVERUM
Etter noen dramatiske sluttminutter, stakk Elverum av med seieren i Drammenshallen, skriver Østlendingen.

Drammen rykket i fra i starten av kampen, men de siste minuttene av omgangen ble preget av feil fra begge lag, og etter at Luka Mitrovic kastet bort sjansen til å sette sitt fjerde, sto det 12-12 til pause, skriver avisa.

Gjestene fra Hedmark ledet med fire mål etter halvspilt andreomgang, men mot slutten av omgangen kom Drammen sakte men sikkert tilbake i kampen. Det sto 20-22 etter 22 minutter spill, og etter straffebom av gjestene var det Drammen som skulle ta over et lite initiativ.

Men Elverum klarte allikevel å holde Drammen bak seg på resultattavla, og da Jonas Burud satte inn 23-24, var kampen avgjort.