Les kampsammendraget på bhk.no.

EHH tok første stikk

Dagens finalekamp kan du følge på bhk.no. Med gjevne mellomrom oppdaterer vi stillingen og utviklingen gjennom kampen. Trykk på oppdater (F5) for å få de siste oppdateringene.

KAMPSTART 19:00.

Spillerne har akkurat gått inn i garderoben.

Nå kommer BHK ut på banen. Vetle Eck Aga i spissen.

Nå slukkes lysene. Elverum (EHH) på vei ut. Ellevill stemning i Terningen når EHH kommer ut på banen.

Nå gjøres det klart for avkast. BHK starter i forsvar.

KAMPSTART

1. 1-0, Toft scorer for Elverum.

1. Aziz har hatt to skuddbom. Mehl setter inn 2-0.

1. BHKs første scoring kommer ved Stig-Tore Moen Nilsen. 2-1.

Christensen redder. Vi setter fart, Aziz roer ned.

Flyver fra Aziz til Ringdal. Nergaard redder. Vi er i angrep.

Angrepsfeil BHK. Lindboe setter ballen i mål på kontra. 3-1.

4. Moen Nilsen setter inn sitt andre.

Christensen redder fra Toft. På returen er Lindboe og setter inn sitt andre for kvelden. 4-2.

Langaas scorer etter innspill fra Moen Nilsen. 4-3. EHH setter fart, men Toft skyter over.

Moen Nilsen igjen. 4-4!

Mehl skyter i stangen. Moen Nilsen blir stoppet av Lindboe i kontra. Christensen får gult kort for protester.

Aziz skyter over. EHH setter fart, men Mitrovic dømmes brøyt.

Ringdal bommer alene med keeper. I påfølgende angrep setter Karl Björkman ballen på Christensen.

9. min: Aziz får skaffet seg ett straffekast. Moen Nilsen tar det og setter den i mål. 4-5.

Christensen redder. Moen Nilsen knøvler bort ballen i angrep. Lindboe vinner og roer ned.

10. min: Brøyt EHH. Eck Aga kommer inn for Kongen i angrep.

Langaas er sterk og får satt ballen i mål. Hans andre for dagen. Vi leder 6-4.

Mehl roter bort ballen. Moen Nilsen scorer i kontra. Vi leder 7-4!

ELVERUM HAR TATT TIMEOUT!

EHH har tatt avkast. Børresen scorer for EHH. 7-5 fordel BHK.

12. Westby med sitt første for dagen. 5-8.

Lindboe reduserer for hjemmelaget. 6-8.

VETLE Eck Aga med sitt første for kvelden. Vi leder med 3 mål, 6-9. Advarsel Mehl for EHH.

EHH med teknisk feil i angrep. Vi setter fart, Moen Nilsen skyter via blokken til hjørne.

15. min: Endre Langaas scorer igjen. Vi leder for første gang med fire mål.

EHH skyter i stangen. Aziz skyter utenfor.

Mye hawaii fra EHH. Lindboe bommer igjen. Vi leder med fire etter 16:30 av 1. omgang.

Mitrovic scorer for hjemmelaget. Finter seg gjennom BHK-forsvaret. 7-10.

18: Aziz skaffer straffekast. Henri Auer får to minutters utvisning.

Moen Nilsen bommer på straffekastet. 7-10.

Burud scorer for EHH. Vi leder med to, i det Aziz får angrepsfeil i mot seg. Heldigvis kaster EHH bort ballen i kontra.

Langaas scorer. 8-11. Aziz står på sidelinjen med fysisk trener Stein Rodahl. Får håpe det ikke er alvorlig.

20: Moen Nilsen i blokken. Hjørnekast.

Langaas får dømt i mot seg angrepsfeil. Jokke redder påfølgende skudd fra Børresen. Straffekast til EHH – Gult kort Endre Langaas.

21.16: LINDBOE BOMMER mot Henrik Bettum som kommer inn i mål på straffekastet.

Eck Aga skyter over mål. EHH roer ned.

Toft for hjemmelaget går helt upresset opp i været og setter ballen i mål bak en sjanseløs Christensen. 9-11.

Ringdal bommer nok en gang fra høyrekanten.

Toft er god nå. Hans andre på kort tid. BHK leder med ett, 10-11. Spilt i 23.32.

BHK TAR TIMEOUT!

Der er vi i gang.

BHK i angrep. Aziz i midt, Moen Nilsen og Eck Aga på sidebackene. Thorbjørnsen på høyrekant. Westby venstrekant.

Aziz scorer! 10-12!

Thorbjørnsen får gult kort.

Toft har satt inn flere scoringer nå. Hans fjerde gjør at stillingen nå er 11-12 fordel BHK.

Westby i en ellegant lobb over Nergaard. Vi øker til 11-13. Spilt i 26. min.

To minutters utvisning for Westby. Skyter ballen i mål etter at dommeren blåste for skrittfeil.

Lindboe scorer for hjemmelaget. 12-13. 27. min.

Thorbjørnsen setter ballen kontant i mål fra sin høyrekant. 12-14. EHH bytter keeper.

Straffe til EHH. Kongen får to minutters utvisning, usikker på hvorfor.

28. min: Lindboe scorer denne gangen på straffekastet når Bettum kommer inn. 13-14.

Burud scorer, og med det er vi like langt igjen. 14-14. Ett minutt igjen. Moen Nilsen har fått frimerke.

EHH tar ledelsen! 15-14, Burud igjen.

PAUSE! EHH går til pause med en ettmålsledelse. Har med seg dommerene på slutten, og leder dermed 15-14.

ANDRE OMGANG ER I GANG! BHK I ANGREP!

1. min: Eck Aga rett på keeper. Mitrovic setter fart og scorer.

Lindboe får to min for dytt på Langaas.

16-14 er stillingen. EHH med det første målet i andre omgang.

1. min: ECK AGA! Underarm i hjørnet. 16-15.

Moen Nilsen vinner ballen for BHK. Vi styrer opp spillet.

ECK AGA! Knallhardt i hjørnet, og vi utligner! 16-16.

Burud setter ballen fint i målet. Høyt oppe i krysset.

Thorbjørnsen blir dømt tramp i mot. EHH i angrep.

Straffekast EHH. Moen Nilsen og Kongen inne i 6-meteren og dekker feltet.

Lindboe trikker ballen i mål til 18-16. Spilt i fire minutter.

Aziz i blokken og til hjørne. EHH voldsomt aggresiv i forsvar, i det Moen Nilsen skyter i stolpen.

Toft scorer for hjemmelaget. EHH leder med tre mål, 19-16.

Eck Aga scorer igjen! Hans fjerde for dagen, og dermed reduserer vi til 19-17.

Toft i blokken og til hjørnekast. Bra forsvarspill av BHK der.

Burud bommer. Aziz setter fart, men han skyter utenfor.

Kongestøl er god i forsvar nå. Blokker ned Toft igjen.

Angrepsfeil EHH.

Westby får sin andre to-minutter for dagen.

8. min: TOFT bommer alene med Christensen. 19-17.

Aziz bommer nok en gang. Spilt i 9 minutter.

Børresen bommer faktisk alene med Christensen. Skyter ballen via bakken og over.

KONGEN! Helt fri på høyreback, og setter inn sitt første for dagen. Vi er også fullt lag.

10. min: Børresen scorer. Og med det er EHH foran med to mål igjen.

Eck Aga skyter utenfor.

Toft er god. Scorer sitt sjette for dagen.

Endre Langaas skaffer straffekast. Utvisning på Henri Auer. Hans andre.

12. min: Moen Nilsen bommer på sitt andre straffekast for dagen.

Fantastisk mål av EHH. Flyver fra Lindboe til Mehl. 22-18.

Mehl kommer alene med keeper, og scorer.

Moen Nilsen setter fart og setter inn sitt sjette for dagen – 23-19.

Binai Aziz med ett fantastisk mål. 23-20 i Terningen.

Mitrovic scorer for hjemmelaget.

Eck Aga går rett i angrep, og setter inn sitt femte. 24-21.

EHH mister ballen i angrep. Vi roer ned.

17. min: Kongestøl skyter langt over. 24-21.

EHH mister ballen i angrep.

BHK TAR TIMEOUT! SPILT I 18 MINUTTER!

Aziz skyter nok en gang utenfor.

EHH får straffekast, til stor frustrasjon for BHK.

Bettum kommer inn i målet igjen. Lindboe scorer. 25-21.

Moen Nilsen bommer. Keeper med en flott redning.

Børresen får tak i returen og setter ballen i mål.

Eck Aga går rett i angrep, og bommer. 26-21.

Christensen redder fra Børresen.

Westby scorer! Redusering til 26-22. Spilt i 22 minutter.

Moen Nilsen scorer! 26-23 nå. Spilt i 22:50.

Burud scorer nok en gang fra sin høyrekant-posisjon. 27-23.

Først bommer Aziz. Så bommer Nilsen. EHH leder 27-23.

EHH TAR TIMEOUT!

Aziz får to minutters utvisning. Mitrovic scorer til 28-23. Spilt i 25 minutter.

Westby bommer. Erlend Sund kommer inn for BHK – Moen Nilsen setter seg.

Mitrovic scorer for EHH. Og der var det nok kjørt for BHK.

Thorbjørnsen bommer. Spilt i 27 minutter.

Christensen redder fra Lindboe. BHK roer ned, og skjønner nok at dette er kjørt.

Erlend Sund bommer. Spilt i 27:40.

Mehl skyter utenfor. Christensen med en lang pasning, blir snappet opp. Lindboe setter så ballen under beina på Christensen. Pen scoring!

Thorbjørnsen bommer. Ett minutt igjen. 30-23 til EHH.

Elverum vinner dagens kamp 30-23, og de tar dermed første stikk i kampen om å vinne Sluttspillet. Returoppgjøret spilles i Bodø Spektrum neste onsdag, og en eventuell tredje kamp spilles 27. mai i Bodø.

Takk for i kveld. Vi sees i Bodø Spektrum neste uke klokken 18:00!