ENDELIG KAMPDAG – RINGDAL FØR KAMPEN

Det er kampdag, igjen, og i dag tar guttene og trenerteamet turen til Bergen, hvor FyllingenBergen er motstander. Kampen har avkast klokken 19:30, og den kan du følge via vår live oppdatering på Facebook eller se på TV 2 Sumo.

Endelig. Etter omtrent en måneds pause fra seriespillet, er vi igjen klare for å kjempe om to poeng. FyllingenBergen er dagens motstander, og skal vi tro Jakob Heian Ringdal rett, blir dette langt fra noen enkel kamp.

– Det blir en tøff kamp i dag. Fyllingen har jo invitert masse folk opp til FRAMOhallen, så stemningen skal det nok ikke stå noe på. Det som kan være et pluss for oss er jo at vi nå har fått alle spillerne tilbake fra skader. Vi har jo en spiller som dessverre ikke ble spilleklar til dagens kamp, men resten av gjengen er klare for å stå opp mot Fyllingen, sier Ringdal.

 

  • Hvem som er med i troppen, og hvem som ikke er med, annonseres først her på bhk.no klokken 17:30 i dag. 

– Det har vært deilig med ferie nå, men det skal virkelig bli godt å starte opp igjen med kamper, sier høyrekanten.

Videre forteller den skeivhendte kanten at det har vært godt å få tilbringe tid med familien og kompiser i utkanten av Oslo. Hvordan han vil oppsummere sin sesong så langt, så sier han følgende:

– Det har vært en grei sesong for min egen del, med mye spilletid og morsomme kamper, sier Heian Ringdal.

Førstevalget på høyrekanten er fornøyd med prestasjonen og innsatsen i de fleste av kampene, men en kamp vil han spesielt trekke frem.

– Kampen mot Stord er ikke å komme foruten. Da fikk jeg satt flere baller i mål, og vi gjennomførte en god kamp.

Hva Ringdal kan bli bedre på, er enklere sagt enn gjort.

– Sette flere skudd i mål, få en mer effektiv skuddprosent og sette enkle baller i nettet, forklarer han.

Ferie, nei det har det ikke vært mye av i januar for Heian Ringdal & co.

 

– Vi har fått kjørt flere O2-tester i januar, og alle har hatt en bra økning på de testene, konkluderer den noenlunde rutinerte høyrekanten, før han avslutter:

– Det er en voldsom optimisme i troppen nå. Spillerne er klare, det er godt humør, så jeg kan bekrefte at vi gleder oss til å sette i gang del 2 av årets sesong i dag, smiler Jakob Heian Ringdal til bhk.no.

 

HVOR KAN DU FØLGE KAMPEN?

Følg dagens kamp mellom medaljejagende BHK og FyllingenBergen via vår live oppdatering på Facebook, eller se på TV 2 Sumo.

PS: For å se kampen på TV 2 Sumo, må du ha et abonnement, og det kan du få kjøpt via oss i BHK. Ta kontakt med markedssjef Bjørn Heitmann på mail: bh@bhk.no.

KAMPSTART ER KLOKKEN 19:30!

AV EIRIK OSKARSEN
AV: EIRIK OSKARSEN