Aziz: – Det var en deilig og viktig turneringsseier i helgen

Dagens kamp mot Elverum startet relativt jevnt, der lagene byttet på ledelsen, og stillingen var 9-9 til pause.

Daglig leder og lagleder i BHK, Bjørn Asphaug, mener han har fått gode svar etter helgens turnering i Elverum og på Flisa:

– Selv om resultatet i dag ikke var noe særlig, så er vi bra fornøyd med utbyttet av turneringen. Vi får igang alle spillerene, samt fått bekreftet at laget er igang igjen.

Noe av grunnen til at Elverum rykker ifra mener Asphaug er at en av de viktigste spillerne til BHK måtte tidlig ut med skade i dag.

– Endre må ut med skade tidlig i kampen, og det er med på å gjøre kampen litt ekstra utfordrende, sier Asphaug.

Selv om det ble tap, 24-14, er Asphaug godt fornøyd med helgens kamper:

– Vi vinner turneringen totalt sett, samtidig får vi rullert godt på laget og alle spillere er godt igang igjen. Alt i alt sitter vi igjen med mange gode svar og bekreftelser etter tre kamper mot tre gode lag.

Binai Aziz er godt fornøyd med helgen, og turneringsseieren:

– Jeg er godt fornøyd med helgen, selv om vi får et par skader på troppen. Mange unggutter får lov til å prøve seg, så jeg føler dette var en bra helg. Selv om siste kamp ikke var noen stor kamp, så får Dominic, Erlend, Sander og Håkon kommet inn og gjort det bra, sier Aziz, før han tilføyer:

– Dette lover godt for fremtiden i BHK, hvis vi skulle få skader, og hvis vi må rullere på laget. Men det er viktig at ungguttene også får spilletid før vi kommer til sluttspillet, slik at alle er klare for å gi alt i tette kamper fremover.

Aziz, som for tiden sliter med en vond skulder, skulle nok helst sett at han kunne vært mer delaktig i forsvar, men oppsummerer sin prestasjon slik:

– Det gikk greit, men jeg sliter fortsatt litt med en vond skulder, men jeg fikk spille mye som midtback i angrep, så jeg har prøvd å trene mer på å forsøke å sette opp andre i angrep.

Andre omgang mot Elverum, der BHK scoret fem mål, føler Aziz BHK må legge bak seg så fort som mulig:

– Det er en omgang der vi vet at vi har vunnet turneringen, vi slapper litt mer av enn det vi ville gjort til vanlig, og det er en omgang som vi bare skal glemme. Men det er heller ikke lett å få guttene sikkelig giret før siste omgang, sier bakspilleren.

– De hadde rett og slett mer lyst til å vinne dagens kamp enn det vi gjorde, siden de ikke hadde vunnet noen kamper tidligere i turneringen.

Aziz mener det var viktig å vinne denne turneringen før første seriekamp etter ferien 4. februar:

– Det var en deilig og viktig turneringsseier i helgen. Det er artig at vi kommer nedover hit og vinner turneringen, smiler en fornøyd Binai Aziz til bhk.no.

Hva spillerne må jobbe med de neste dagene frem mot kampen mot Fyllingen er Aziz klar i sin tale på:

– Vi må bare kjøre på slik som vi har gjort. Være kyniske, være nøye med treningsarbeidet og få nok søvn og hvile, så skal vi være klar for del 2 av årets sesong, avslutter storskytteren til BHK.

ELVERUM 24 – 14 BHK (9-9)

Målscorere Elverum: Aanestad 1, Bjørkmann 1, Ojala 1, Apelgren 2, Mehl 2, Lindboe 1, Ekren 7, Mitrovic 7, Burud 2.

 

Målscorere BHK: Westby 1, Moen Nilsen 6, Ringdal 1, Oskarsen 3, Aziz 2, Kongestøl 1.

AV EIRIK OSKARSEN
AV: EIRIK OSKARSEN