Pettersen: – Plassen skal bli min

Dagens spiller sammens med Stig-Tore Moen Nilsen var Håkon Pettersen. Unggutten fra Lødingen spilte, etter rapportene, en særdeles god kamp i Alexander Westbys skadefravær. 18-åringen scorte totalt fire mål, og gjorde en god jobb bakover.

– I dag spiller vi Nøtterøy ut av hallen. Vi får satt forsvaret bra, og setter fart i ankomstene. I angrep får vi også satt avtalene slik at vi får avslutningene på mål i hvert angrep. Alt i alt en godt gjennomført kamp fra vår side, smiler Pettersen.

Når det gjelder spilletid, er 18-åringen fast bestemt på at venstrekanten skal bli hans:

Jeg synes jeg har gjort det greit når jeg har fått sjansen og brukt tilliten bra. Men jeg tar ett skritt av gangen og må fortsette å jobbe, og ikke minst stå på og trykke til på trening, for jeg har jo som mål å bli førstevalget til slutt, sier Pettersen, før han tilføyer:

– Jeg spiller ikke håndball for å være noe andrevalg.

Pettersen setter også stor pris på hva han har lært av Westby:

– Westby er en veldig bra spiller som jeg har lært mye av, og jeg setter stor pris på å ha en av de beste kantspillerne i landet å lære av og strekke meg etter. For det er der listen ligger, smiler unggutten.

I morgen møter BHK Elverum som ligger på fjerdeplass i GRUNDIGligaen. Det er en kamp som Pettersen mener kommer til å bli tett og spennende.

– Elverum er et av landets beste lag, uten tvil. Morgendagens kamp blir en tøff og jevn affære, der jeg håper vi går av med seieren etter en gøy, jevn og spennende kamp, avslutter Håkon Pettersen.

AV EIRIK OSKARSEN
AV: EIRIK OSKARSEN