NOK EN SEIER MOT NØTTERØY

KAMPREFERAT
Dagens kamp startet relativt jevnt
, men vi tilriver oss ett lite overtak rundt midten av første omgang. Joachim Christensen gjør en meget god omgang, og fremover på banen er det landslagspiller Stig Tore Moen Nilsen som banker inn mål på bestilling. Han er ofte sist på ballen for oss. Nøtterøys toppscorer etter første omgang er Simen Holm med 3 mål.

Vi ledet 13-9 til pause. Etter 10 minutter av 2.omgang så økte vi ledelsen til 19-13. Guttene viser i hele 2.omgang at de holder ett høyere nivå enn Nøtterøy, noe også tabellsituasjonen tilsier. På det meste leder vi med ti mål, men Nøtterøy tettet luken litt på slutten av kampen. Kampen ender tilslutt med en komfortabel 28-24 seier til BHK.

Målscorere BHK: Stig Tore M Nilsen 11, Endre Langaas 1, Binai Aziz 2, Magnus Kongestøl 1, Jakob Ringdal 2, Sander Thorbjørnsen 1, Øyvind Oskarsen 2, Dominic Grimstad 2, Håkon A Pettersen 4, Erlend Sund 2.

Målscorere Nøtterøy: Petter Øverby 3, Kennie Boysen 7, Simen Fredriksen 1, Simen Holm 4, Michael Jonassen 4, Theodor Jansen 1, Einar Eidson 1, Gisle Thorrison 1, Trygve Trangsrud 2.

AV EIRIK OSKARSEN
AV: EIRIK OSKARSEN