HÅNDBALLSKOLE I VINTERFERIEN

23-25 Februar

Et 3D-spill å bli svett av i ferien!

Hvis du er mellom 7 og 13 år og skal være hjemme i vinterferien, har vi en kjempegod ide på hva DU kan bruke ferien til. Du kan nemlig få lære deg verdens morsomste ballspill – håndball!
Gjensidigestiftelsen og Norges Håndballforbund er ansvarlige for håndballskolen som arrangeres av lokale håndballklubber.

Thorir Hergeirsson anbefaler Gjensidigestiftelsens Håndballskole

”Håndball er verdens beste sport. Derfor er jeg kjempeglad for at vår trofaste støttespiller gjennom en årrekke, Gjensidige, er med oss og arrangerer håndballskoler. Nå som både dame- og herrehåndballen i Norge er i verdenstoppen, er det viktig å tenke rekruttering av fremtidens spillere.
Men Gjensidige Håndballskole skal først og fremst være en morsom opplevelse for barn og unge. På håndballskolen blir det lek og moro med ball, konkurranser og godt felleskap. Dessuten vil deltagerne møte nye venner de kan ha glede av i tiden fremover. Vi håper også at mange får lyst til å fortsette med denne flotte idretten”.

God skoleferie – på håndballbanen!
Hilsen Thorir

Gjensidige støtter elite og bredde innen håndballen

Gjensidigestiftelsen og Norges Håndballforbund (NHF) følger opp suksessen med håndballskole! Fra 2013 har Gjensidigestiftelsen som er største eier i Gjensidige, overtatt som samarbeidspartner for håndballskolen.

Gjensidigestiftelsen er en viktig støttespiller for de frivillige organisasjonene i Norge og arbeider med å skape mer aktivitet blant barn og unge. Hvert år deler de ut mer en 150 millioner kroner til prosjekter innen trygghet og helse. Gjensidigestiftelsen dekker utviklings- og markedsføringskostnader, trenerstøtte til arrangørklubbene og en utstyrspakke til deltagerne.

Dette er Gjensidigestiftelsens Håndballskole

Håndballklubber i hele Norge arrangerer Gjensidigestiftelsens Håndballskole i skolens høst- og vinterferier. For å se om det er en klubb i nærheten av deg som har håndballskole, trykk her. Gjensidigestiftelsens Håndballskole har tilbud til alle barn mellom 7 og 13 år. Barna deles inn i grupper for nybegynnere og øvede, så husk å fylle ut i påmeldingsfeltet om du er nybegynner eller øvet. Gjensidigestiftelsens Håndballskole varer i 3 eller 5 dager fra kl 09.00 til 15.00. Deltagerne får servert lunsj.

Blir du med på Gjensidigestiftelsens Håndballskole får du i tillegg til mye moro, drikkeflaske, sekk, t-skjorte og en håndball.

23 til 25 Februar 09.00-15.00 alle dagene

 

Pris 750,- Påmelding her