– En historisk dag for Nord-Norge

OSLO: Dette er ikke bare en historisk dag for BHK, men en historisk dag for hele Nord-Norge som landsdel. Det er første gang et nordnorsk lag skal ut i en cupfinale i håndball for menn, og den første ut måtte jo da selvfølgelig være BHK.

Kampdag.
Spillerne har spist frokost allerede sammen med resten av trenerteamet og administrasjonen i BHK. Kampstart er klokken 18:00 i Oslo Spektrum. Motstander er ØIF Arendal, og bare for å nevne det; Vi har vunnet begge seriekampene mot dem i år, pluss en oppkjøringskamp mot dem i høst.

Alt må klaffe.
I dag er dagen der BHK-spillerne må GI ALT! Det nytter ikke å la en fintesterk og god spiller som f.eks. Heia Pedersen få gå opp på 9-meter, avlevere skudd og sette ballen i mål. Vi må ut – ut og stoppe dem. Vi må ta stegene fra 6-meteren og ut mot 9-meteren, og krige som noen løver. For vil vi vinne kampen, ja da må vi krige. Og vi må krige i hele 60 minutter.

Vi er klare for å slåss.
Historiens viktigste kamp for BHK har avkast klokken 18:00. Kampen kan du se på TV 2 Sportskanalen eller TV 2 Sumo.

GOD KAMP, OG MÅTTE DET BESTE LAGET I BLÅTT OG GULT VINNE!

 

eirikbhktest
Eirik Oskarsen