MOEN NILSEN TATT UT PÅ A-LANDSLAGET

I går formiddag ble det kjent at Skjervøy-gutten, Stig Tore Moen Nilsen, som har en fortid bak seg som spiller i både Skjervøy og Alta ble tatt ut på det norske herrelandslaget.

20-åringen har aldri før vært med på en A-landslagssamling, og dermed blir dette hans første samling under Christian Berges ledelse.

Han står med 72 mål på sine 12 kamper. Kun fire spillere har bedre snitt enn BHKs keivhendte bakspiller, som har 6,0 i snitt.

Han blir imidlertid ikke med hele samlingen etter nyttår. På grunn av VM-kvalifisering med rekruttlandslaget på Island blir ikke Moen Nilsen med til Spania og opplegget der.

Nilsen får derimot med seg kampene mot Serbia og Ungarn 17. og 18.januar.

Cupfinale, VM-kvalik og A-debut

Laget skal spille turneringer i Spania og Norge fra 5. til 18. januar. Moen Nilsen får ikke med seg turneringen i Spania, ettersom han da spiller VM-kvalifisering på Island med 94-landslaget, men han blir med på begge turneringene på Lillehammer og Elverum – der Norge skal møte Serbia og Ungarn.

Det blir travle dager fremover for 20-åringen fra Skjervøy. 27. desember er det hjemmekamp i eliteserien mot Drammen. Tre dager senere er det den store cupfinalen mellom BHK og ØIF Arendal, så VM-kvalifisering på Island og til slutt A-landslagsdebut.

Moen Nilsen selv er kort i kommentarene etter uttaket:

– Jeg synes det er fortjent.

… Og det synes Bodø Håndballklubb også. Vi gratulerer Moen Nilsen, og ønsker han lykke til i all kampaktivitet fremover.
HUSK!!
Husk hjemmekampen vi spiller nå førstkommende lørdag mot Drammen HK i Bodø Spektrum klokken 18:00, og ikke minst CUPFINALEN mot ØIF Arendal 30. desember i Oslo Spektrum.

Eirik Oskarsen