FOR EN SEIER! BINAI MED 14 MÅL!!

Gårsdagens kamp ble en seier helt utenom det vanlige. En thriller av de sjeldne. Kriging og nerver var bare noe av det vi så på parketten i Runarhallen.

LEDELSE TIL PAUSE
BHK måtte klare seg uten en syk Stig Tore Moen Nilsen, men erstattet toppscoreren med Erlend Sund framover på banen, mens Rikard Olsson bidro til å tette igjen bak.

De gangene Runar likevel kom igjennom, var Joachim Christensen i det vanskelige hjørnet. Gang på gang. Når Binai Aziz i tillegg vartet opp med seks mål framover, var det slett ikke tilfeldig at det sto 8–12 til pause.

LANGT TØFFERE ANDREOMGANG
For mer skulle det bli. Etter en langt tøffere andreomgang for BHKs vedkommende, hadde den fotrappe svensken hamret inn utrolige åtte mål til. Av BHKs elleve etter hvilen.

– Han holdt i gang vårt angrepsspill nesten alene. Saken med Binai er at han er bra fra gulvet, bra fra luften og bra på gjennombrudd. I tillegg til å være bra på å spille opp andre. Og nå nærmer han seg virkelig toppform, sa Anders Fältnäs etter kampen.
– Med både Vetle (Eck Aga), Øyvind (Oskarsen) og Stig Tore ute mangler vi sentrale forsvarsspillere. Rikard Olsson og de andre gjorde sine saker bra før hvilen. Åtte baklengs er mer enn godkjent. Organiseringen bak var ikke mye dårligere i andre omgang. Men Runar kom langt tøffere i sine satsinger. Dermed ble det tøft, sier Fältnäs.

Han innrømmer at det føltes som om BHK hadde mistet kampen da vertene overtok ledelsen drøyt halvveis i den andre omgangen.

– Men så er det denne vinnerkulturen i laget, da … sier ringreven tydelig imponert.

Til slutt ble det seier 22-23 etter en nervepirrende avslutning der Runar var i angrep det siste minuttet, men så har vi Binai Aziz da…

NESTE KAMP – HJEMME
Neste kamp for guttene spilles hjemme 27. desember i Bodø Spektrum mot Drammen HK. Vi skal ikke ligge på latsiden i julen, med unntak av én dag, julaften. Da får guttene en velfortjent fridag.

NESTE HJEMMEKAMP – «Siste kamp før vi skal til Oslo Spektrum»:
BHK – DRAMMEN
BODØ SPEKTRUM 27. DESEMBER
18:00

Eirik Oskarsen