KAMPDAG – RUNAR SKAL SLÅS PÅ BORTEBANE

Etter utklassingen over ØIF Arendal på bortebane sist søndag (20-24), skal vi i dag møte Runar til bortekamp klokken 19:00.

FØR DAGENS KAMP
Før dagens kamp er det kjent at Øyvind Oskarsen, som har tatt store steg i BHK-trøyen denne sesongen, har blitt satt ut av spill med en brekt finger. Inn for han kommer ingen andre enn Rikard Olsson. Den høyreiste svensken sa til bhk.no i går kveld, at han så for seg at han for det meste skulle spille forsvar for BHK, og avlaste Kongestøl, Aziz og Lund når de trengte en pause eller to.

FØLG KAMPEN
Dagens kamp følger du via vår live oppdatering på Facebook, eller på TV 2 Sumo. Avkast er klokken 19:00 i Runarhallen. BHK TV er også på plass i Runarhallen, og vil gjennomføre intervjuer med spillere, før, under og etter kampen.

Kamptroppen offentliggjøres først her på bhk.no når det nærmer seg kampstart.

God kamp!

Eirik Oskarsen