OSKARSEN SATT UT MED SKADE – OLSSON GJØR COMEBACK

Det var i sluttminuttene mot ØIF Arendal at Øyvind Oskarsen, som har tatt store steg som spiller denne sesongen, pådro seg en brekt finger på venstrehånden sin. Til undertegnede sier Øyvind Oskarsen at han skal til ny sjekk på sykehuset nærmere julaften, og får avvente til da med å ta noen avgjørelse om han blir klar til cupfinalen eller ikke. Da skal han be om å få forslag på en kreativ teiping som gjør at han kan trene og spille kamp igjen.

– For jeg har lyst til å spille cupfinale, sier Oskarsen.

RIKARD OLSSON GJØR COMEBACK I BHK-TRØYENRIKARD OLSSON:
Rikard Olsson la håndballskoen på hyllen for bare noen måneder siden. I morgen står han på motsatt banehalvdel når Runar skal slås på bortebane klokken 19:00.

Han gleder seg til å gjøre comeback, men kampformen er han litt bekymret for.
– Kampform og kampform. Håndballmessig nei, fysisk ja. Så jeg er mer fysisk klar for kamp igjen enn det jeg er håndballmessig. Det er jo noen måneder siden jeg la opp så…

Så du tror du kommer til å spille mer forsvar enn angrep i morgen?
– Ja, det sier seg jo selv. Jeg har jo ikke vært så mye med på håndballtreningene, men bakover så går det jo som regel på innsats, og der føler jeg meg klar for å fighte i morgen. For håndballens del tror jeg nok jeg kommer til å spille mer forsvar enn angrep.

Hvilken rolle ser du for deg du får i morgendagens kamp mot Runar?
– Jeg ser for meg at jeg kommer til å avlaste Kongestøl, Binai og Børge i morgendagens kamp når dem trenger seg en pause eller to. Så skal jeg bidra med det jeg kan, sier bakspilleren.

Om morgendagens kamp sier den høyreiste spilleren følgende:

– Runar er jo på vei opp nå. De spiller bedre og bedre for hver kamp. De har jo litt småskader dem også, men de har jo litt «gubbar» og sånt. Så hvis Christensen er like bra som han var mot Arendal, så tror jeg det blir en jævlig tøff kamp. Klarer vi å holde dem under 22 mål, så skal vi ta dem, sier Olsson, før han avslutter:

– Det skal bli jævlig morsomt å spille kamp igjen i morgen.

BHK TV PÅ PLASS I RUNARHALLEN – VI LIVEOPPDATERER OGSÅ

BHK TV er på plass i Runarhallen i morgen, og vil gjennomføre intervjuer som legges fortløpende ut på vår Facebook-side. Vi oppdaterer også kampen direkte på vår Facebook-side, så i morgen kan du benke deg foran nettbrettet, mobilen, pc´en el.lignede. BHK skal i hvert fall gjøre sitt for å få deg i kampstemning før, under og etter kampen.

Eirik Oskarsen